Poduprite!

Poduprite nas svojom donacijom

Razvili smo globalno jedinstven program STEM aktivnosti za djecu u Hrvatskoj i drugim zemljama. Mnogim mladim ljudi omogućavamo ono što ne dobivaju u svom školovanju i dajemo im priliku da postanu ravnopravni građani 21. stoljeća. Naši projekti razvijaju digitalnu pismenost, znanja i kompetencije u programiranju, robotici, automatici i drugim suvremenim područjima.

Međutim, još važniji nam je utjecaj koji imamo na razvoj ključnih kompetencija kao što su vještina učenja, vještina rješavanja problema, kreativnost, upornost. Ali naročito: osjećaj uspješnosti. IRIM razvija kulturu uspjeha i širi dobru volju među đacima, nastavnicima i u cijelom školskom sustavu.

Croatian Makers možete poduprijeti donacijom.

Doniranjem pomažete da naše aktivnosti budu još veće i dostupnije većem broju djece. IRIM izrazito doprinosi jednakosti prilika, i smanjenju nejednakosti, izrazito smo uspješni  manje razvijenim krajevima.

Zašto donirati?

Do sada smo došli do 45.000 djece u Hrvatskoj, s velikim sistemskim utjecajem na školstvo, a novom akcijom ProMikro, kojom će sva djeca 6. razreda dobiti mikroračunala, a njihovi učitelji poduku, primaknut ćemo se brojci od skoro 100.000!

Mnoga djeca će za 5 ili 10 godina moći pogledati unazad i reći da su im upravo ove aktivnosti promijenile perspektive, bilo da su se orijentirali za STEM zanimanja, ili stekli ključne digitalne kompetencije da budu ravnopravni građani 21. stoljeća. Ili naprosto postali svjesni da je uspjeh moguć, da je kreativnost neograničena.

Kako donirati?

Svoju donaciju možete uplatiti na račun IRIM kod Erste & Steiermärkische banke: HR5124020061100717959. Po uplati donacije izdat ćemo Vam potvrdu upotrebljivu u porezne svrhe (ako vam treba potvrda, molimo javite nam se na naš kontakt).

Napomena: Obavezno pod svrhu uplate navedite ‘Donacija’!

Mogu li donirati računalnu opremu?

Nažalost, nemamo logističkih mogućnosti primati donacije pojedinačnih komada opreme. Ali ako ste trgovačko društvo ili druga organizacija koja želi rashodovati veću količinu upotrebljive računalne opreme – a računala su komplementarna opremi koju mi doniramo – obratite nam se na croatian.makers@gmail.com.