Poduprite!

Poduprite nas svojom donacijom

Omogućujemo mnogim mladim ljudi učenje o robotici, automatici i programiranju (‘codingu’) i dajemo im priliku da se uključe u suvremene tokove. Dijeljenjem opreme i organizacijom Croatian Makers lige, a kasnije i drugih aktivnosti, svim zainteresiranim školama, udrugama i drugim organizacijama, želimo da se od rane dobi kod sve djece razvijaju sposobnosti, nova znanja, želja za učenjem i osjećaj uspješnosti.

Sva sredstva IRIM-a se koriste za konkretne programe.

Croatian Makers možete poduprijeti donacijom.

Zašto donirati?

 

Doniranjem doprinosite popularizaciji robotike i programiranja, razvoju inovativnosti mladih i njihovoj edukaciji za zanimanja budućnosti.

Što se događa s vašom donacijom? Donaciju ćemo koristiti isključivo za kupnju robotičke opreme potrebne za provođenje Croatian Makers projekata ili izvođenje edukacije.

Kako donirati?

 

Svoju donaciju možete uplatiti na račun IRIM kod Erste & Steiermärkische banke: HR5124020061100717959. Po uplati donacije izdat ćemo Vam potvrdu upotrebljivu u porezne svrhe (ako vam treba potvrda, molimo javite nam se na naš kontakt).

Napomena: Obavezno pod svrhu uplate navedite ‘Donacija’!

Mogu li donirati računalnu opremu?

 

Nažalost, nemamo logističkih mogućnosti primati donacije pojedinačnih komada opreme. Ali ako ste trgovačko društvo ili druga organizacija koja želi rashodovati veću količinu upotrebljive računalne opreme – a računala su komplementarna opremi koju mi doniramo – obratite nam se na croatian.makers@gmail.com.