fbpx

Novi donacijski natječaj Generacija NOW

Prijaviti se mogu sve obrazovne ustanove i neprofitne institucije koje promiču bavljenje STEM područjem

22.9.2020.

Otvorili smo u suradnji s Hrvatskim Telekomom novi donacijski natječaj Generacija NOW kroz koji ulažemo 700 tisuća kuna u razvoj STEM područja u Hrvatskoj.

Natječaj traje od 22. rujna do 5. listopada i na njega se, putem online obrasca, mogu prijaviti sve obrazovne ustanove i neprofitne institucije koje promiču bavljenje STEM područjem.

Generacija NOW se provodi s ciljem pružanja najmodernijih oblika edukacije mladima kako bi oni, uz pomoć najnovije tehnologije, razvijali svoju kreativnost i inovativnost, a i ove godine se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Ustanovama uključenim u projekt doniramo modernu Internet of Things (IoT) opremu, besplatan pristup internetu s besplatnim podatkovnim prometom te financijsku donaciju.

Program Generacije NOW i ove će se godine, ukoliko to epidemiološka situacija dopusti, održavati u prostorima odabranih ustanova diljem Hrvatske, a interaktivni materijali dodatno će pomoći polaznicima programa pri stjecanju znanja i izradi vlastitih projekata. Kako se čitav edukacijski program nalazi online na novom Izradi edukacijskom web portalu IRIM-a, bit će dostupan i svim ostalim ustanovama, ali i pojedincima, zainteresiranima za usavršavanje STEM znanja i vještina.

Detaljnije informacije i prijavnicu možete pogledati ovdje

Druge vijesti iz projekta