fbpx

Rezultati kreativnog natječaja: Digitalna igra(čka)

Odabrana su tri najbolja projekta na temu igara i igračaka, od ukupno 68 pristiglih

16.4.2021.

Proglasili smo pobjednike kreativnog natječaja „Digitalna igra(čka) u sklopu donacijskog natječaja Generacija NOW.

Call for Makers natječaji potiču djecu Makere u našim programima da pokažu svoju inovativnost stvarajući zanimljiva nova rješenja koristeći moderne tehnologije.

U ovom natječaju, od ukupno 68 pristiglih Internet of Things projekata na temu igara i igračaka, odabrali smo tri najbolja projekta.

Kreativni natječaj „Digitalna igra(čka)“ trajao je od 18. siječnja do 23. ožujka 2021. godine, a na njega su se mogle prijaviti ustanove koje sudjeluju u donacijskom projektu Generacija NOW u školskoj godini 2020./2021.

Prilikom izrade projekta učenici su koristili Neuron ili Arduino Internet of Things komplete koji su im dodijeljeni u sklopu projekta. U nastavku pogledajte pobjednike.

Najbolji radovi

Kategorije

1. do 4. razred osnovne škole

5. do 8. razred osnovne škole
Srednja škola

Pobjednički timovi su osvojili vrijedne nagrade kao što su MAKERphone, micro:bit i micro:Maqueen robot. Čestitamo!

Donacijski projekt Generacija NOW provodi se petu godinu zaredom, s ciljem pružanja najmodernijih oblika edukacije mladima kako bi, uz pomoć najnovije tehnologije, razvijali svoju kreativnost i inovativnost. Kreativni natječaji su jedna od aktivnosti u projektu, a ostale novosti iz projekta pogledajte u vijestima ispod.

Druge vijesti IRIM-a