fbpx

Preliminarni rezultati pretkola Croatian Makers lige

Gotovo tisuću tristo djece na pretkolu

 

Zbog uključenja novih ustanova početkom ove školske godine, organizirali smo pretkolo Croatian Makers lige od 24.10.2016. do 6.11.2016.

Ideja je bila da novouključene ustanove, njhovi mentori i sudionici dožive provedbu natjecanja od početka do kraja kako bi 1. kolo Lige što lakše prošlo. Zbog toga nećemo penalizirati nepravilno bodovanje i vremena natjecatelja čak i kad su očigledno krivi (npr. greške u ocjenjivanju poput nepotpune video snimke ili izlaska kotača sa staze). Također, rang liste su napravljene prema rezultatima koje smo zaprimili te ih nećemo korigirati kao što budemo tijekom kola Lige. Cilj pretkola je iskustvo natjecanja, a ne rezultati. U ponedjeljak 14.11. ćemo poslati e-mail s čestim greškama iz pretkola uz zadatak za 1. kolo Lige. Unatoč ovim primjedbama, smatramo da su mentori napravili iznimno dobar posao, pogotovo oni koji su se prvi put susreli s ovakvim tipom natjecanja (na tako veliki broj sudionika i video snimaka ovo je sasvim prihvatljiv broj propusta).

Pretkolo je bilo obvezno za sve novouključene ustanove, dok je za one uključene u prošloj šk. god. bilo opcionalno. Unatoč tome, sudjelovalo je gotovo tisuću tristo natjecatelja iz preko sto devedeset ustanova.

Rezultate možete pregledati klikom na slike. Rezultate smo obradili pojedinačno i grupno. Pojedinačni rezultati (prva slika) prikazuju rangove svih natjecatelja po regijama, a grupni rezultati (druga slika) prikazuju četiri najbolja rezultata svake ustanove po regijama.

Podsjećamo da su ovi rezultati preliminarni. Ukoliko imate žalbu ili ste uočili grešku, molimo da nam javite. Nakon isteka roka od 48 sati, rezultate ćemo smatrati službenima.

Zahvaljujemo svim natjecateljima na sudjelovanju kao i mentorima na uloženom trudu.