fbpx

Rezultati Croatian Makers lige, prvo kolo - prvi dio

Evo i rezultata koje ste, vjerujemo željno očekivali!

U prvom kolu Croatian Makers lige je sudjelovalo 1150 učenika iz preko 200 škola, u 19 centara širom zemlje. Kako su ovo samo natjecatelji, vjerujemo da je u projekt zapravo do sada uključeno više tisuća djece. Vjerujemo da smo već sada napravili revoluciju, a ovo je samo početak — naše ambicije su daleko veće! Još jednom hvala svim donatorima, mentorima i domaćinima kola, te medijima koji su nas pratili (kratki pregled je ovdje).

Posebna velika zahvala našim genijalcima Vladi i Paolu koji su održali teach-the-teacher radionice i na svaki drugi način pomogli!

Rezultati su ovdje

prva tri mjesta u svakoj od 19 regija (otvara u novom prozoru), za obje dobne skupine, naravno s imenima mentora, vi ste ti na koje se ‘kladimo’ i bez kojih ne bi bilo ništa — vjerujemo da će vas se vaši đaci sjećati za 10 i za 20 godina!

prvih 100 u obje dobne skupine u RH

Uskoro ćemo objaviti i grupne rezultate. A ako vidite kakve pogreške, molimo javite! Otvorit ćemo odmah i temu na forumu pa svratite.

Uskoro ćemo objaviti još materijala vezanih uz prvo kolo, pratite nas! A zahvalnice, pohvalnice i diplome doći će kasnije poštom! 

Također, kompletni rezultati će biti poslani mentorima e-mailom.

U međuvremenu pogledajte kako je izgledalo zadnjih mjeseci: