fbpx

Odabir ponuditelja za javnu nabavu u sklopu projekta STEM u zajednici

18.3.2022.

U sklopu projekta STEM u zajednici, (UP.04.2.1.10.0074) IRIM će svim uključenim ustanovama donirati robotičku opremu za provedbu aktivnosti.

Za potrebu nabave IRIM je 15. veljače pokrenuo postupak nabave navedene opreme koji je trajao do 7. ožujka, te je prihvaćena ponuda ponuditelja TAVU d.o.o. iz Osijeka ukupne vrijednosti 2.010.587,50 kn s PDV-om.

U nastavku pročitajte detalje o nabavi i projektu.

Projekt STEM u zajednici doprinosi rješavanju problema nedovoljnog interesa opće populacije, posebice djece i mladih, za znanost.

Projektom je planirano unaprijediti kapacitete i doseg Instituta za razvoj i inovativnost mladih (OCD) za provedbu programa popularizacije STEM-a s naglaskom na približavanje tehnologije i inženjerstva djeci osnovnoškolskog uzrasta.

Provedbom ovog projekta više od 400 ustanova (osnovnih škola, udruga, knjižnica i drugih edukativnih ustanova koje rade s djecom osnovnoškolske dobi) diljem Hrvatske opremamo novom robotičkom opremom potrebnom za održavanje edukativnih radionica i sudjelovanje na robotičkim natjecanjima kao i “STEM boxovima” koji će služiti kao izložbeni postavi u ustanovama za zainteresirane prolaznike.

Za potrebe nabave opreme IRIM je pokrenuo proces javne nabave koji je trajao od 15. veljače do 7. ožujka.

Nastavno na dostavljene ponude, IRIM je odabrao ponudu ponuditelja TAVU d.o.o. iz Osijeka ukupne vrijednosti 2.010.587,50 kn s PDV-om.

Odluku o odabiru ponuditelja u sklopu javne nabave možete pogledati ovdje.

Druge vijesti