fbpx

Poziv na stručno usavršavanje nastavnika i stručnih suradnika u osnovnim školama na temu edukacijske robotike

Projekt Croatian Makers Plus – za darovitu djecu

14.3.2018.

Organiziramo dvodnevno nacionalno stručno usavršavanje namijenjeno nastavnicima i stručnim suradnicima osnovnih škola koje će se održati u Tehnološkom Parku Zagreb 23. (petak popodne) i 24. (subota ujutro) ožujka 2018. godine.

U sklopu usavršavanja bit će predstavljena edukacijska tehnologija koja se koristi u aktivnostima projekta (mBot roboti, MakeBlock Ultimate roboti i Littlebits Smart Home kompleti), a polaznici će, uz pomoć edukatora, imati priliku rješavati praktične zadatke korištenjem navedene opreme.

Možete se prijaviti ovdje:

Rok za prijavu je 19. ožujka 2018. Osim ispunjavanja obrasca, svi zainteresirani trebaju poslati izvadak iz e-matice (dokaz o pripadnosti ciljanoj skupini – odgojno obrazovni djelatnik/ica) na e-mail adresu: martin.madaras@ivanic-grad.hr.

Broj mjesta na usavršavanju je ograničen.

Prednost pri odabiru sudionika na stručno usavršavanje imaju:

-nastavnici iz STEM područja

-nastavnici i stručni suradnici iz škola koje su uključene u Croatian Makers ligu (provjerite ovdje)

Stručno usavršavanje održava se u sklopu provedbe projekta Croatian Makers Plus – za darovitu djecu kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Službeni poziv s detaljnim informacijama o projektu kao i program stručnog usavršavanja preuzmite ovdje, a više o  projektu pročitajte ovdje.

Druge vijesti iz IRIM-ovih projekata