fbpx

Demonstracijska radionica u sklopu projekta STEM revolucija u zajednici

Upoznavanje studenata s pojedinostima programa društveno korisnog učenja

18.10.2018.

Zahvaljujući uspješnoj partnerskoj suradnji Instituta za razvoj i inovativnost mladih i predstavnika Veleučilišta u Karlovcu, osmišljen je program društveno korisnog učenja koji će izvoditi kroz postojeće kolegije, a u sklopu projekta STEM revolucija u zajednici.

Prezentaciju programa društveno korisnog učenja za Veleučilište u Karlovcu održali smo kroz demonstracijsku radionicu 15.listopada 2018. pod stručnim vodstvom Vlade Lendvaja (IRIM) i Suzane Šnajdar (ZTK).

Demonstracijskom radionicom studentima smo pružili mogućnost da se pobliže upoznaju s projektom, programom društvenog korisnog učenja, tehnologijom koja će koristiti u sklopu DKU programa te mogućnostima uključivanja u njegovu provedbu i načinom vrednovanja sudjelovanja u sklopu kolegija.

Veleučilište u Karlovcu je dodalo DKU program u svoje kolegije „Osnove robotike“ i „Stručna praksa“  čime je svojim studentima pružilo mogućnost primjene stečenih znanja kroz prijenos STEM kompetencija djeci ili kroz upoznavanje građana sa novim tehologijama u sklopu STEM centra.

Druge vijesti