fbpx

Prezentacija programa društveno korisnog učenja u sklopu projekta STEM revolucija u zajednici

Informiranje studenata o mogućnostima i benefitima DKU programa


16.10.2018.

Predstavnici Instituta za razvoj i inovativnost mladih i Fakulteta organizacije i informatike nastavili su uspješnu suradnju provedbe projekta kroz kreiranje kvalitetnog programa društvenog korisnog učenja koji će se provoditi u sklopu postojećih kolegija na FOI-u.

Kako bi studenti bili što bolje informirani o samom projektu STEM revolucija u zajednici i DKU programima razvijenim za Fakultet organizacije i informatike, 04., 05. i 11. listopada održana je demonstracijska radionica pod stručnim vodstvom Dejana Drabića (MIS), Vlade Lendvaja (IRIM) i Amalije Koren (IRIM).

Studenti su na radionicama imali priliku bolje se upoznati s tehnološkom opremom  koja će se koristiti za provedbu projektnih aktivnosti, saznati sve o mogućnostima uključivanja u programe društveno korisnog učenja i vrednovanjima u sklopu kolegija.

Fakultet organizacije i informatike  svojim studentima pruža  brojne mogućnost za uključivanje u programe društveno korisnog učenja jer će se isti provoditi u sklopu sedam kolegija: „Metodika nastave informatike 2“, „Logičko programiranje“, „ Analiza i razvoj programa“, „IoT Embedded Software Development“, „Didaktika 2“,„Školska praksa 2“ i „Praksa u posebnim uvjetima“.

Kroz DKU programe studenti će dobiti priliku da primijene stečena akademska znanja na korist vlastitih zajednica u kojima žive, kroz uspostavljenu suradnju fakulteta i udruga.

Druge vijesti