fbpx

Rezultati kreativnog natječaja: Društvena igra

Učenici su trebali osmisliti društvene igre koristeći Internet of Things opremu

13.1.2019.

Od rujna do prosinca je trajao otvoreni kreativni natječaj kojeg smo organizirali kroz projekt Junior Engineer Academy pod nazivom: Društvena igra.

U natječaju su mogle sudjelovati sve srednje škole koje sudjeluju u projektu Junior Engineer Academy, ali i sve ostale osnovne i srednje škole koje imaju potrebnu opremu za izradu projektnog rada (Arduino Internet of Thing tehnologija).

Za prijavu svojeg rada učenici su trebali samostalno uz pomoć mentora osmisliti projekt na temu Društvenih igri te ga izraditi koristeći komponente iz kompleta opreme koje su dodijeljene školama (Arduino kompleti i 3D printer).

Svoje projekte su učenici radili u timovima između dvoje i četvero sudionika te su trebali izraditi projekt, ali i pripremiti prezentacijske materijale kako bi ga drugi mogli rekreirati.

Prema broju zaprimljenih radova odabrali smo jedan najbolji rad u kategoriji ustanova koje sudjeluju u JEA projektu koji je i osvojio nagradu: MAKERbuino kitove za tim i mentora. Dodatno smo izabrali i dva izdvojena rada koja se ističu po kvaliteti.

Odabrani radovi

Najbolji rad je:

Video prezentaciju projekta pogledajte ovdje.

Izdvojeni radovi

Čestitamo najboljima i želimo se zahvaliti svim sudionicima na vrlo zanimljivim projektima koje su izradili.

Druge vijesti iz projekta