fbpx

Ljetni STEM auto 2022. godine

Putujemo po Hrvatskoj i održavamo radionice robotike

15.6.2022.

Počinjemo s novim ciklusom STEM auta, prvim u 2022. godini. Tijekom ljeta putujemo po Hrvatskoj i održavamo besplatne radionice robotike i programiranja za zainteresirane.

IRIM-ovi edukatori donose svu opremu potrebnu za održavanje radionica (roboti, laptopi, dodatna oprema), tako da zainteresirani domaćini jedino trebaju okupiti sudionike, djecu i mlade te nam omogućiti prostor za održavanje radionice.

Kroz projekt STEM auto želimo svima omogućiti upoznavanje s tehnologijom, robotikom i programiranjem, neovisno o veličini mjesta u kojem žive i dostupnosti tehnologije.

Projekt provodimo kroz cikluse u kojima naši edukatori odlaze u razne regije Hrvatske i održavaju radionice (npr. ciklus po Dalmaciji ili Istri). Jedna radionica traje otprilike 2 školska sata. U slučaju da imate veći broj zainteresiranih sudionika, možemo održati nekoliko radionica, jednu za drugom.

Ako ste zainteresirani da Vas posjetimo ovdje možete pročitati detaljnije informacije i prijaviti se:

STEM auto projekt provodimo od 2016. godine i do sada smo održali više od 500 radionica na kojima je sudjelovalo više od 5700 djece. Druge informacije o projektu, kao i izvještaje s prošlih ciklusa pogledajte ovdje.

Druge vijesti iz projekta