EU projekti

IRIM provodi ili je partner u nekoliko projekata sufinanciranih od tijela Europske unije. U nastavku je popis trenutnih projekata koji se provode s generalnim informacijama i poveznicama na stranice s više detalja.

Trenutni projekti koje IRIM provodi ili je partner su:

  • STEM revolucija u zajednici– projekt STEM revolucija u zajednici bavi se rješavanjem problema nedovoljne suradnje između OCD-a i visokoškolskih ustanova pri uključivanju studenata u rješavanje problema u zajednici, tj. nerazvijenost modela društveno korisnog učenja (DKU)
  • Croatian Makers plus – za darovitu djecu – projektom se želi razviti program individualiziranog rada s darovitim učenicima u STEM području unutar obrazovnog sustava kroz razvoj metodologije za prepoznavanje darovitih učenika.
  • Umijeće korištenja informacija – cilj projekta je unaprijediti informacijsku pismenost učenika OŠ Klinča Sela i područnih škola u Repušiću i Kupincu.
  • Slavonska STEM evolucija – projekt se bavi rješavanjem problema nedovoljne suradnje između organizacija civilnog društva (OCD) i visokoškolskih ustanova.

Novosti iz projekta