Napredna edukacija ambasadora projekta ProMikro

Napredni koncepti korištenja micro:bitova, međusobna komunikacija više micro:bitova

16.1.2017.

Od 12. do 14. održana je napredna radionica korištenja micro:bitova za ambasadore, voditelje radionica u projektima IRIM-a.

Cilj je bio usklađivanje načina provedbe naprednih edukacijskih radionica u projektu ProMikro. Na edukaciji je sudjelovalo 25 ambasadora iz cijele Hrvatske, od Vinkovaca do Makarske.

Ambasadori su nastavnici i mentori koji su se istaknuli svojim entuzijazmom u promicanju tehnologije i STEM područja u svojim regijama sudjelujući u raznim aktivnostima i projektima. Koliko je bitan trud, a ne tehnička struka pokazuje što među ambasadorima imamo i učiteljicu razredne nastave i nastavnicu hrvatskog jezika koje odrađuju odličan posao koristeći tehnologiju!

Edukacija je održana u Tuheljskim Toplicama. Na njoj je sudjelovalo 25 ambasadora, većinom osnovnoškolskih nastavnika koji održavaju radionice i edukacije za nastavnike i mentore u IRIM-ovim projektima.

Ambasadori su iz svih regija Hrvatske, kao što možete vidjeti na karti sa strane.

U projektu ProMikro su do sada održali oko 160 uvodnih radionica i 170 predmetnih radionica po Hrvatskoj. Na radionicama je sudjelovalo preko 3.600 nastavnika u oba ciklusa!

U ovom projektu u planu imamo još jedan ciklus napredne edukacije za nastavnike.

Na njima će se nastavnici upoznati s naprednijim konceptima korištenja micro:bita poput povezivanja više micro:bitova, programiranja kvizova i sličnog.

Pogledajte fotogaleriju s edukacije ambasadora:

Zahvaljujemo se Hrvatskoj udruzi poslodavaca koja je omogućila održavanje ove edukacije.

Novosti ProMikro projekta

Projekt ProMikro

Uključenih škola

Nastavnika

Učenika